Advertisement

Διονυσοσ Εστιατοριο / "BORACAY" ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ - Με την αυτοπεποίθηση της εμπειρίας τριάντα και πλέον χρόνων στην εστίαση, αλλά χωρίς εφησυχασμό.

Διονυσοσ Εστιατοριο / "BORACAY" ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ - Με την αυτοπεποίθηση της εμπειρίας τριάντα και πλέον χρόνων στην εστίαση, αλλά χωρίς εφησυχασμό.. Ένα από τα πιο προνομιακά εστιατόρια στην αθήνα χάρη στη μοναδική θέση. Gourmet απολαύσεις ρομαντικές περιστάσεις οικογένειες βραβευμένες απολαύσεις επαγγελματικές συναντήσεις διοργάνωση εκδηλώσεων με θέα με εικονική περιήγηση. Μετά από τρεις δεκαετίες παρουσίας, το εστιατόριο "διόνυσος" αποτελεί θεσμό στην περιοχή της όρμας, όπου σας υπόσχεται καλή ελληνική κουζίνα, γύρω από ένα καταπράσινο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Ο κατάλογος που υπάρχει για τον εξωτερικό χώρο είναι, κατά την άποψή μας, λιτός, χωρίς πολλές επιλογές για μεσημεριανό φαγητό, όμως μπορείτε πάντα να ζητήσετε και τον κατάλογο του εστιατορίου ο οποίος έχει πολλές επιλογές φαγητών, και να επιλέξετε ότι θέλετε (υπάρχει. More images for διονυσοσ εστιατοριο »

Από το ιστορικό θησείο από τη μία πλευρά στην μακρυγιάννη από την άλλη πλευρά. Η θέα από το διονύσιο είναι μοναδική. Gourmet απολαύσεις ρομαντικές περιστάσεις οικογένειες βραβευμένες απολαύσεις επαγγελματικές συναντήσεις διοργάνωση εκδηλώσεων με θέα με εικονική περιήγηση. Πλασαρισμένο απέναντι από τον παρθενώνα, τριγυρισμένο από πεύκα, με πολυτελές στιλ στη σάλα του, σερβίρει πιάτα που ταιριάζουν με το εμβληματικό του πόστο. In the heart of the historic center of athens.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - 211 Photos - Greek ...
ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - 211 Photos - Greek ... from lookaside.fbsbx.com
Gourmet απολαύσεις ρομαντικές περιστάσεις οικογένειες βραβευμένες απολαύσεις επαγγελματικές συναντήσεις διοργάνωση εκδηλώσεων με θέα με εικονική περιήγηση. Μια κλήση των αισθήσεων και μια ειδική εμπειρία που αξίζει να. Μετά από τρεις δεκαετίες παρουσίας, το εστιατόριο "διόνυσος" αποτελεί θεσμό στην περιοχή της όρμας, όπου σας υπόσχεται καλή ελληνική κουζίνα, γύρω από ένα καταπράσινο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Παγωτο η σορμπε (2 μπαλες) επιλογή από (βανίλια μαδαγασκάρης, σοκολάτα valrhona,καραμέλα με τραγανές πέρλες σοκολάτας, φυστίκι με καραμελωμένα φυστίκια,μαστίχα, σορμπέ φράουλα, σορμπέ μάνγκο με δυόσμο) €9.00. Ένα από τα πιο προνομιακά εστιατόρια στην αθήνα χάρη στη μοναδική θέση. Η θέα από το διονύσιο είναι μοναδική. Elegance and synonym of finesse and sophisticated taste, brings together a high gluttony experience and the culture of the city. Πλασαρισμένο απέναντι από τον παρθενώνα, τριγυρισμένο από πεύκα, με πολυτελές στιλ στη σάλα του, σερβίρει πιάτα που ταιριάζουν με το εμβληματικό του πόστο.

Μετά από τρεις δεκαετίες παρουσίας, το εστιατόριο "διόνυσος" αποτελεί θεσμό στην περιοχή της όρμας, όπου σας υπόσχεται καλή ελληνική κουζίνα, γύρω από ένα καταπράσινο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

In the heart of the historic center of athens. Ένα από τα πιο προνομιακά εστιατόρια στην αθήνα χάρη στη μοναδική θέση. Από το ιστορικό θησείο από τη μία πλευρά στην μακρυγιάννη από την άλλη πλευρά. A rendezvous with history, an encounter with culture. Ο κατάλογος που υπάρχει για τον εξωτερικό χώρο είναι, κατά την άποψή μας, λιτός, χωρίς πολλές επιλογές για μεσημεριανό φαγητό, όμως μπορείτε πάντα να ζητήσετε και τον κατάλογο του εστιατορίου ο οποίος έχει πολλές επιλογές φαγητών, και να επιλέξετε ότι θέλετε (υπάρχει. Με εκλεκτές πρώτες ύλες και τοπικά προϊόντα από τις οικοτεχνίες της αλμωπίας, αλλά και γεύσεις από όλη την ελλάδα. Με την αυτοπεποίθηση της εμπειρίας τριάντα και πλέον χρόνων στην εστίαση, αλλά χωρίς εφησυχασμό. More images for διονυσοσ εστιατοριο » Μετά από τρεις δεκαετίες παρουσίας, το εστιατόριο "διόνυσος" αποτελεί θεσμό στην περιοχή της όρμας, όπου σας υπόσχεται καλή ελληνική κουζίνα, γύρω από ένα καταπράσινο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. The incomparable adνantage of dionysos is its location: Πλασαρισμένο απέναντι από τον παρθενώνα, τριγυρισμένο από πεύκα, με πολυτελές στιλ στη σάλα του, σερβίρει πιάτα που ταιριάζουν με το εμβληματικό του πόστο. Gourmet απολαύσεις ρομαντικές περιστάσεις οικογένειες βραβευμένες απολαύσεις επαγγελματικές συναντήσεις διοργάνωση εκδηλώσεων με θέα με εικονική περιήγηση. Η θέα από το διονύσιο είναι μοναδική.

Με εκλεκτές πρώτες ύλες και τοπικά προϊόντα από τις οικοτεχνίες της αλμωπίας, αλλά και γεύσεις από όλη την ελλάδα. Με την αυτοπεποίθηση της εμπειρίας τριάντα και πλέον χρόνων στην εστίαση, αλλά χωρίς εφησυχασμό. Dionysos is nestled in the shadow of the rock of acropolis. Ένα από τα πιο προνομιακά εστιατόρια στην αθήνα χάρη στη μοναδική θέση. Ο κατάλογος που υπάρχει για τον εξωτερικό χώρο είναι, κατά την άποψή μας, λιτός, χωρίς πολλές επιλογές για μεσημεριανό φαγητό, όμως μπορείτε πάντα να ζητήσετε και τον κατάλογο του εστιατορίου ο οποίος έχει πολλές επιλογές φαγητών, και να επιλέξετε ότι θέλετε (υπάρχει.

''ΣΕΡΙΦΗΣ'' - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
''ΣΕΡΙΦΗΣ'' - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ from www.varanakis.com
Από το ιστορικό θησείο από τη μία πλευρά στην μακρυγιάννη από την άλλη πλευρά. Μια κλήση των αισθήσεων και μια ειδική εμπειρία που αξίζει να. Τα βήματα που οδηγούν στο εστιατόριο περνούν από τις χαρακτηριστικές γειτονιές της αθήνας. The incomparable adνantage of dionysos is its location: Εξαιρετικά το βραστό ψάρι με χορταρικά και κόκκινη σάλτσα και η καπνιστή χοιρινή μπριζόλα (λεπτές φέτες) με σάλτσα μανιταριού και κρασί. Η θέα από το διονύσιο είναι μοναδική. Με την αυτοπεποίθηση της εμπειρίας τριάντα και πλέον χρόνων στην εστίαση, αλλά χωρίς εφησυχασμό. Ένα από τα πιο προνομιακά εστιατόρια στην αθήνα χάρη στη μοναδική θέση.

Με εκλεκτές πρώτες ύλες και τοπικά προϊόντα από τις οικοτεχνίες της αλμωπίας, αλλά και γεύσεις από όλη την ελλάδα.

Μετά από τρεις δεκαετίες παρουσίας, το εστιατόριο "διόνυσος" αποτελεί θεσμό στην περιοχή της όρμας, όπου σας υπόσχεται καλή ελληνική κουζίνα, γύρω από ένα καταπράσινο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Elegance and synonym of finesse and sophisticated taste, brings together a high gluttony experience and the culture of the city. Ένα από τα πιο προνομιακά εστιατόρια στην αθήνα χάρη στη μοναδική θέση. Από το ιστορικό θησείο από τη μία πλευρά στην μακρυγιάννη από την άλλη πλευρά. A rendezvous with history, an encounter with culture. Πλασαρισμένο απέναντι από τον παρθενώνα, τριγυρισμένο από πεύκα, με πολυτελές στιλ στη σάλα του, σερβίρει πιάτα που ταιριάζουν με το εμβληματικό του πόστο. Με εκλεκτές πρώτες ύλες και τοπικά προϊόντα από τις οικοτεχνίες της αλμωπίας, αλλά και γεύσεις από όλη την ελλάδα. In the heart of the historic center of athens. Τα βήματα που οδηγούν στο εστιατόριο περνούν από τις χαρακτηριστικές γειτονιές της αθήνας. Παγωτο η σορμπε (2 μπαλες) επιλογή από (βανίλια μαδαγασκάρης, σοκολάτα valrhona,καραμέλα με τραγανές πέρλες σοκολάτας, φυστίκι με καραμελωμένα φυστίκια,μαστίχα, σορμπέ φράουλα, σορμπέ μάνγκο με δυόσμο) €9.00. More images for διονυσοσ εστιατοριο » Εξαιρετικά το βραστό ψάρι με χορταρικά και κόκκινη σάλτσα και η καπνιστή χοιρινή μπριζόλα (λεπτές φέτες) με σάλτσα μανιταριού και κρασί. Με την αυτοπεποίθηση της εμπειρίας τριάντα και πλέον χρόνων στην εστίαση, αλλά χωρίς εφησυχασμό.

Η θέα από το διονύσιο είναι μοναδική. Με εκλεκτές πρώτες ύλες και τοπικά προϊόντα από τις οικοτεχνίες της αλμωπίας, αλλά και γεύσεις από όλη την ελλάδα. Dionysos is nestled in the shadow of the rock of acropolis. Gourmet απολαύσεις ρομαντικές περιστάσεις οικογένειες βραβευμένες απολαύσεις επαγγελματικές συναντήσεις διοργάνωση εκδηλώσεων με θέα με εικονική περιήγηση. Elegance and synonym of finesse and sophisticated taste, brings together a high gluttony experience and the culture of the city.

''BELPAESE Pasta al Momento'' - ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
''BELPAESE Pasta al Momento'' - ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ from www.varanakis.com
Τα βήματα που οδηγούν στο εστιατόριο περνούν από τις χαρακτηριστικές γειτονιές της αθήνας. Από το ιστορικό θησείο από τη μία πλευρά στην μακρυγιάννη από την άλλη πλευρά. A rendezvous with history, an encounter with culture. Μετά από τρεις δεκαετίες παρουσίας, το εστιατόριο "διόνυσος" αποτελεί θεσμό στην περιοχή της όρμας, όπου σας υπόσχεται καλή ελληνική κουζίνα, γύρω από ένα καταπράσινο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. More images for διονυσοσ εστιατοριο » The incomparable adνantage of dionysos is its location: Μια κλήση των αισθήσεων και μια ειδική εμπειρία που αξίζει να. Ο κατάλογος που υπάρχει για τον εξωτερικό χώρο είναι, κατά την άποψή μας, λιτός, χωρίς πολλές επιλογές για μεσημεριανό φαγητό, όμως μπορείτε πάντα να ζητήσετε και τον κατάλογο του εστιατορίου ο οποίος έχει πολλές επιλογές φαγητών, και να επιλέξετε ότι θέλετε (υπάρχει.

Η θέα από το διονύσιο είναι μοναδική.

In the heart of the historic center of athens. Τα βήματα που οδηγούν στο εστιατόριο περνούν από τις χαρακτηριστικές γειτονιές της αθήνας. A rendezvous with history, an encounter with culture. Μετά από τρεις δεκαετίες παρουσίας, το εστιατόριο "διόνυσος" αποτελεί θεσμό στην περιοχή της όρμας, όπου σας υπόσχεται καλή ελληνική κουζίνα, γύρω από ένα καταπράσινο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Η θέα από το διονύσιο είναι μοναδική. Μια κλήση των αισθήσεων και μια ειδική εμπειρία που αξίζει να. Παγωτο η σορμπε (2 μπαλες) επιλογή από (βανίλια μαδαγασκάρης, σοκολάτα valrhona,καραμέλα με τραγανές πέρλες σοκολάτας, φυστίκι με καραμελωμένα φυστίκια,μαστίχα, σορμπέ φράουλα, σορμπέ μάνγκο με δυόσμο) €9.00. Από το ιστορικό θησείο από τη μία πλευρά στην μακρυγιάννη από την άλλη πλευρά. Με εκλεκτές πρώτες ύλες και τοπικά προϊόντα από τις οικοτεχνίες της αλμωπίας, αλλά και γεύσεις από όλη την ελλάδα. Elegance and synonym of finesse and sophisticated taste, brings together a high gluttony experience and the culture of the city. More images for διονυσοσ εστιατοριο » Gourmet απολαύσεις ρομαντικές περιστάσεις οικογένειες βραβευμένες απολαύσεις επαγγελματικές συναντήσεις διοργάνωση εκδηλώσεων με θέα με εικονική περιήγηση. Ένα από τα πιο προνομιακά εστιατόρια στην αθήνα χάρη στη μοναδική θέση.

Dionysos is nestled in the shadow of the rock of acropolis διονυσοσ. Η θέα από το διονύσιο είναι μοναδική.

Posting Komentar

0 Komentar